24 آذر 1404

قرارگاه جنبش انقلابیون (قجا)

قرارگاه جنبش انقلابیون جمهوری اسلامی ایران

ترور رئیسی توسط موساد؛ جزئیات ادعایی ترور شهید رئیسی توسط موساد در یک کتاب تازه منتشرشده

ترور رئیسی توسط موساد؛ جزئیات ادعایی ترور شهید رئیسی توسط موساد در یک کتاب تازه منتشرشده

کتاب جدیدی با عنوان «بوی مرگ : کتابچه راهنمای عملیات‌های خردکننده موساد در داخل ایران» به قلم یک نویسنده صهیونیست بنام ایزاک گلدشتاین مدعی ترور شهید رئیسی توسط موساد شده است. وی برای اثبات این ادعای خود، جزئیات جدیدی و شرحی از این اقدام تروریستی منتشر کرده است:

روایت رسمی، روایتی از یک سانحهٔ تراژیک است. خدمه‌ای باتجربه، هلیکوپتری سالخورده اما قابل‌خدمت و خشم ناگهانی و بی‌امان طبیعت که دست به دست هم دادند تا ضربه‌ای فاجعه‌بار به جمهوری اسلامی وارد کنند.

در ۱۹ مه ۲۰۲۴، هلیکوپتر بل ۲۱۲ حامل رئیس‌جمهور ابراهیم رئیسی، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، و دیگر مقامات بلندپایه در کوه‌های مه‌آلود استان آذربایجان شرقی سقوط کرد و هیچ‌کس زنده نماند. دولت ایران رسماً علت سقوط را «شرایط شدید جوی» اعلام کرد؛ در بقایای هلیکوپتر آثار اصابت گلوله یا موارد مشابه مشاهده نشد. پس از برخورد با ارتفاعات، دچار آتش‌سوزی شد. برای جهان خارج، پرونده بسته شد.

قرارگاه جنبش انقلابیون (قجا)

https://Ghja.ir

سروش +

https://splus.ir/Ghja_ir

ایتا

https://eitaa.com/Ghja_ir

 آپارات

https://www.aparat.com/Ghja_ir